IPVC 2024 36 <sup>TH</sup> INTERNATIONAL PAPILLOMAVIRUS CONFERENCE Equitable, evidence-based approaches to HPV disease #IPVC2024						
1000	1	Basic Science Workshop	Clinical Science Workshop	Public Health Workshop	Special Interest Satellite Symposium (SISS)	
		Basic Science Oral Abstracts Session	Clinical Science Oral Abstracts Session	Public Health Oral Abstracts Session	Networking Events	
		Interdisciplinary Workshop	IPVS Special Session	Early Career Researchers	Industry Sponsored Session	
		Plenary Session Official Conference Time Zone: Gi	Late Breaking Abstracts	Anogenital HPV Course-	Tickets available for purchase during registration	
		official contracting time zone. of		ed Content Available on the Virtual Platform		
Monday Evening: 1930-2130- Board Dinner- Invitation Only Preliminary timetable draft for discussion/review. The program remains subject to change.						
Preminiary timetade draft for discussion/review in the programmentants subject to change: Tuesday, November 12th, 2024						
Start - End Time				In-Person in Edinburgh,UK		
start - End Time		Hall A- Pentland Audtorium	Hall B- Sidlaw Auditorium	Hall C- Fintry Auditorium	Moorfoot	Kilsyth
7:00-8:00	60min			Welcome breakfast meeting for travel scholarship recipients		
08:00 - 9:30	90min		Interdisciplinary Workshop			
9:30-10:00	30min	Coffee Break-				
10:00 - 11:30	90min	Public Health Workshop 1:	Clinical Science Workshop 1:	Basic Science Workshop 1:		
11:30-11:35	5min	Hall Change Break				
11:35-13:05	90min		Industry Sponsored Symposium not included in main event CME/CPD	Lunch		
13:05-13:10	5min	Hall Change Break				
13:10 - 14:40	90min	Public Health Workshop 2:	Clinical Science Workshop 2:	Basic Science Workshop <u>2</u> :		
14:40 - 14:45	5min	Hall Change Break				
14:45-15:45	60min	Public Health Workshop 3:	Clinical Science Workshop 3:	Basic Science Workshop 3:		
15:45-16:15	30min	Coffee Break				
16:15-17:45	90min	Industry Sponsored Symposium not Included In motin creat CAE/CPD				
17:45-17:55	10min	Hall Change break				
17:55-19:25	90min	Openning Ceremony & Keynote				
19:30-20:30	60min	Welcome Reception in ECC StrathBane Hall (clyme to All Participants)				
20:30 - 21:30	660min	The IPVC2024 Cellidh Party in EICC Strathbane Hall (Open to All Participants)				





